با حضور دکتر شعله شاه غیبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان و دیگر اعضا، جلسه شورای بین المللی سازی دانشگاه در محل سالن شهدای سلامت ستاد مرکزی برگزار شد.
دکتر فرشاد ارغوانی به همراه یدالله فاتحی از کارکنان مدیریت روابط عمومی ستاد مرکزی دانشگاه با حضور در محل روابط عمومی معاونت تحقیقات و فناوری، این مرکز را مورد پایش و ارزیابی قرار دادند.
با حضور دکتر اسعد فتحیپور، معاون و حیدر ایزدی مدیر پرستاری معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی کردستان و جمعی از مسئولین و کارکنان ستاد و واحدهای تابعه شبکه بهداشت و درمان شهرستان سروآباد، آیین تودیع مهندس محمدکریم حسینی و معارفه جلیل آدابی به عنوان سرپرست جدید شبکه بهداشت و درمان شهرستان برگزار شد.
در یک دستاورد پزشکی کمنظیر، یک مادر کردستانی در نخستین بارداری خود با استفاده از روشهای کمک باروری IVF، سه نوزاد سالم را در بیمارستان بعثت سنندج به دنیا آورد. حال عمومی مادر و نوزادان مساعد گزارش شده است.
سرپرست بیمارستان بعثت سنندج، از انجام موفقیتآمیز اولین پیوند مغز استخوان (BMT) آلوژن برای یک کودک ۹ ساله خبر داد و گفت: این دستاورد بزرگ توسط دکتر برهان مرادویسی، فوق تخصص انکولوژی و هماتولوژی کودکان و با تلاش بیوقفه تیم پرستاری مجرب بخش BMT بیمارستان محقق شد.
دکتر فرشاد ارغوانی به همراه جمعی از کارکنان مدیریت روابط عمومی ستاد مرکزی دانشگاه با حضور در محل روابط عمومی های معاونت های آموزشی و دانشجویی و فرهنگی، این مراکز را مورد پایش و ارزیابی قرار دادند.
با حضور دکتر شعله شاه غیبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان و جمعی از اعضای هیئت رئیسه، مدیران، اساتید و کارکنان دانشگاه در محل تالار شهید رستم پور دانشکده پزشکی، آئین تودیع و معارفه معاونان دانشجویی و امور فرهنگی و تحقیقات و فناوری برگزار شد.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اشاره به اینکه حدود ۶۰ درصد از بیماریهای عفونی و ۷۵ درصد از بیماریهای نوپدید جزو زئونوزها هستند، گفت: بسیاری از این عوامل بیماریزا قابلیت استفاده به عنوان سلاح بیوتروریستی را دارند.
در راستای تأمین سلامت عمومی عزاداران حسینی،بازرسین مرکز بهداشت بیجار با اعمال نظارتهای گسترده محیطی و ستادی،روند تهیه و توزیع نذورات در دهه اول ماه محرم را بهطور ویژه تحت پایش قرار دادند.
با پایان همهگیری کرونا، تیمی از پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با اجرای یک مطالعه کیفی پدیدارشناسانه، ابعاد انسانی و اجتماعی تجربه بیماران مبتلا به کووید-۱۹ را واکاوی کردند. یافتههای این پژوهش نه تنها به فهم بهتر گذشته کمک میکند، بلکه چراغ راهی برای مواجهه هوشمندانه با بحرانهای سلامت آینده است.