نحوه مراجعه به هسته گزینش و مدارک لازم
ساعت مراجعه به هسته گزینش جهت تشکیل پرونده و امور اداری ساعت اداری روزهای شنبه تا چهارشنبه بجز روزهای تعطیل میباشد و در مواردی که داوطلب برای انجام مصاحبه ,مذاکره و یا دیدار و گفتگو با اعضاء شورا دعوت گردد قبلاً روز و ساعت حضور در گزینش با او هماهنگ میشود.
مدارک لازم برای تشکیل پرونده به شرح زیر میباشد:
1-فتوکپی تمام صفحات شناسنامه
2- فتوکپی کارت ملی جدید
3- چهار قطعه عکس جدید 4*3.
4- فتوکپی مدارک تحصیلی ویا گواهی فارغ التحصیلی با ذکر معدل.
5- فتوکپی کارت پایان خدمت جدید
6- گواهی ایثارگری
در موارد خاص
7- گواهی فعالیت در بسیج با ذکر تاریخ و نوع عضویت (عادی یا فعال).
8- گواهی نامه مهارتهای هفتگانه را یانهICDL از مراکز معتبر و یا ارائه گواهی هر کدام از مهارت ها بطور جداگانه
9- ارائه مقالات چاپ شده مرتبط با رشته شغلی در مجلات معتبر (دارای رتبه علمی پژوهشی) و یا گواهی پذیرش مقاله.
10- ارائه کتب تألیفی و یا ترجمه شده مرتبط با رشته شغلی.
11- گواهی احراز رتبه علمی ، فرهنگی، مذهبی و ... در سطح شهرستان، استان، کشور یا بین المللی.
12- گواهی سابقه کار مرتبط با رشته شغلی (با ذکر تاریخ اشتغال و عنوان شغل).
13- ارائه طرحهای پژوهشی مرتبط با رشته شغلی وگواهی تایید آن.
نحوه تکمیل فرم اطلاعات فردی
فرم اطلاعات فردی فرمی است که مشخصات شناسنامه ای فرد و اطلاعات تحصیلی شغلی و ایثارگری و فردی و همچنین تلفن و آدرسهای موردنیاز در آن درج میگردد. تکمیل این فرم و تحویل مدارک لازم به منزله تشکیل پرونده گزینشی است و برای فارغ التحصیلان داخل کشور کفایت میکند اما داوطلیبین استخدامی که فارغ التحصیل خارج از کشور هستند لازم است دو فرم دیگر را که یکی به زبان فارسی و یکی به زبان انگلیسی است کامل نمایند .
توجه به نکات زیر در مورد تکمیل فرمهای مشخصات فردی ضروری است:
1- باید توجه شود که دقیق بودن اطلاعات در این فرم جهت بررسی کامل و بدون نقص بودن ضرورت دارد و باعث سرعت انجام کار می شود.
2- کدملی ده رقمی بطور صحیح وارد شده و در صورتی که در ابتدا یا انتهای آن عدد صفر وجوددارد حتماً آن را بنویسند (ده رقم)
3-در اولین جدول فرم داوطلب مشخصات فردی خود را دقیقاً طبق مندرجات شناسنامه باید تکمیل کند.مثلاً اگر در شناسنامه نام فردی اسداله درج شده نوشتن کلمه الله یا ا... اشتباه می باشد وحروف [ی]و [ئ] در کلماتی مانند رضایی یا فائزه باید مانند شناسنامه نوشته شود و در قسمت تاریخ تولد روز و ماه تولد نیز ذکر گردد.
4- اگرنامخانوادگی شما دارای پسوند می باشد حتماً در قسمت مربوطه نوشته شود.
5- با توجه به اینکه دیده شده گاهاً در قسمت وضعیت خانوادگی( پس از مشخصات پدر ) در قسمت مشخصات همسر اشتباهاً مشخصات مادر نوشته می شوددقت فرمائید شما نیز این اشتباه را مرتکب نگردید و در صورت متأهل بودن حتماً مشخصات همسر را ذکر نمائید.
6- در قسمت وضعیت تحصیلی علاوه بر ذکر کلیه مقاطع تحصیلی ، چنانچه دانشجوی مقاطع بالاتر هستید حتماً بنویسید . ضمناً اگر مدتی در دانشگاه دیگری غیر از دانشگاه محل قبولی به عنوان مهمان تحصیل نموده اید حتماً ذکر نمائید. مجدداً تأکید می گردد تمام مقاطع تحصیلی از دیپلم به بعد باید به طور کامل نوشته شود.
7- در صورت تکمیل جدول کسب مقام علمی، فرهنگی، ورزشی و غیره باید مدارک آن ضمیه گردد در غیر اینصورت امتیاز مربوطه به شما تعلق نخواهد گرفت ضمناً فقط مقامهای کسب شده در سطح شهرستان ، استان و کشور به بالا امتیاز دارد .
8- جدول محل کار شامل ستونهای درج مشخصات وآدرس محلهای اشتغال داوطلب میباشد (هم محل کارهای قبلی وهم فعلی) و دولتی یا غیردولتی بودن تفاوتی ندارد. تکمیل این جدول به سرعت بررسی پرونده کمک می کند اما تنها در صورتی از امتیاز سابقه کار در ضوابط انتخاب اصلح برخوردار خواهید شد که گواهی اشتغال را با ذکر مدت و عنوان شغلی (پست) خود ارائه نمایید.
9- جدول سوابق سیاسی وجرائم مربوط به سوابق سیاسی منفی یا جرائم داوطلب و یا بستگان درجه یک وی میباشد و درصورتی که داوطلب قبلاً سابقه بازداشت و یا زندان داشته باشد این جدول تکمیل می شود.باید توجه داشت که سوابق سیاسی تمامی کارکنان قبل از اشتغال از مراجع ذی صلاح استعلام میگردد و تکمیل این جدول از یک طرف سبب تسریع کار واز طرفی نشانه صداقت داوطلب استخدام است و در ضمن یادآور میگردد هر جرمی بعد از تحمل مجازات پس ازمدتی رفع اثر میگردد و با توجه به ملاک بودن وضعیت فعلی داوطلب این سوابق جز درموارد بسیار نادر باعث محرومیت وی از حقوق اجتماعی ومدنی که از جمله آنها استخدام در دستگاههای دولتی است نمی گردد.
10- در صورتی که قبلا جهت استخدام یا اشتغال درسازمان دیگری گزینش شده اید آن در فرم ازاطلاعات فردی حتما قید نمایید حتی اگر شروع به کار نکرده باشید ( مراحل گزینش به صورت کامل طی نشده باشد ) زیرا باعث تسریع دربررسی پرونده شما میگردد.
11- شماره تلفن ثابت و همراه در قسمت مربوطه درج گردد.( منظور از تلفن رابط ، تلفن شخصی است غیر از خود شما که در صورت عدم دسترسی به شما بتوانیم با وی تماس بگیریم.)
12- اگر به خارج از کشور سفر کرده اید این قسمت را کامل با درج تاریخ دقیق سفر پر کنید.
13-مندرجات جدول سوابق ایثارگری و بسیج و... باید مستند بوده و مدارک لازم ضمیه گردد تا داوطلب بتواند از مزایا و امتیاز آن درموارد انتخاب اصلح برخوردارگردد .
14- کلیه نهادها یا ارگانهائی که با آنها همکاری داشته اید را به طور کامل و خوانا با تاریخ دقیق شروع و خاتمه ذکر نمائید.
15-مشخصات معرف در جدول مربوطه حتماً کامل دقیق و خوانا نوشته شود (آدرس های معرف باید دقیق ذکر شهر -خیابان – کوچه – پلاک و شماره تلفن باشد).
16-مهمترین قسمت تکمیل مشخصات فردی نوشتن آدرسها و کشیدن کروکی به طور دقیق و خوانا است چرا که دقیق بودن آنها به زودتر به نتیجه رسیدن پرونده شما کمک زیادی خواهد کرد. ضمنا نوشتن آدرس ها تا ده سال گذشته الزامی می باشد.
17- تا می توانید در قسمت مربوط به زندگینامه ، خود را بهتر ، جامع تر و البته به طور مختصر معرفی نمائید.چون این امر در شناختن شما به ما کمک بسیاری خواهد نمود.
18-درخاتمه امضای داوطلب در ابتدا و انتهای فرم درج گردد.
19-در صورت تغییر آدرس و تلفنهای تماس داوطلب ، در اولین فرصت آن را بههسته گزینش اطلاع دهید.
20-جهت تکمیل فرم مشخصات فردی حتماً با خودکار آبی پررنگ و با خط خوانا نوشته شود.